Cazare inedita la munte

La noi la Munte 

este un proiect care s-a nascut din dorinta da a restaura si conserva o casa autentica din Muntii Apuseni, o casa veche de aproximativ 60 de ani.
Suntem doi artisti plastici iubitori de natura si traditie, care am demarat aceasta lucrare ca pe o provocare de suflet, investind timp, munca si atentie la detaii. Am pastrat o multime de elemente originale, insa, am adus si elemente actuale care ofera casei confortul necesar. 

Locatia este intr-o zona incarcata de istorie, mai exact in sat Matisesti, comuna Horea din judetul Alba, un loc foarte pitoresc unde te poti bucura de o priveliste care iti taie respiratia direct din dormitor.

Vazand numarul mare de turisti dornici sa calce pe aceste meleaguri, cu un asemenea view uimitor, am decis sa mai construim cateva cabane plecand de la ideea de intimitate maxima in locatii idividuale pentru 2+1 persoane, bineinteles, cu geamuri mari pe fatada, pentru a cuprinde cu privirea muntii si cat mai mult din peisajul de vis, direct din dormitor.




Astfel, astazi va asteptam intr-un un complex de 7 locatii: 5 cabane pentru 2+1 persoane, Montesse Chalet pentru 4+2 persoane si Domeniul Casa Veche pentru 8+2 persoane.  

Rezervari si detalii despre cabanele noastre gasiti pe site-ul:

lanoilamunte.ro














 

Comments

Popular posts from this blog

Cabana A frame

Fa rai din ce ai!